Ugg ugg, nå ble jeg kvalm altså

IMG 1076 1200x900 - Ugg ugg, nå ble jeg kvalm altså

IMG 1076 300x225 - Ugg ugg, nå ble jeg kvalm altså

Nå ble jeg skikkelig uggen, og det er kun min egen skyld. Det er helg, og det betyr sjokolade og godteri. Og noen ganger hender det at jeg blir en smule kvalm, mulig det skyldes at jeg ikke helt vet å begrense meg når det  kommer til søtsaker. Og det beste jeg vet, det er sjokolade.

Sjokolade er så godt at jeg faktisk kunne ha spist det hver dag hele uken igjennom, kanskje ikke en hel plate. Jo, kanskje en, men to det hadde jeg nok ikke klart. Men i dag tror jeg at jeg har spist en hel plate alene, og det merker jeg godt for å si det mildt. Jeg føler meg litt uggen i luggen, og nå angrer jeg litt på at jeg ikke delte litt med Daniel. Ikke det at han hadde så veldig lyst på akkurat, og han unner meg jo både en og to plater rett som det er. Også  er han skjønt enig med meg når jeg trøster meg med at sjokolade faktisk er sunt, fordi det er det jo.

Noen ganger når en plate med sjokolade fordufter som dugg for solen, da trøster jeg meg selv med at Daniel nesten har spist halvparten. Selv om jeg innerst inne vet at det ikke er sant, fordi det er det jo ikke. Sannheten er som oftest at jeg har spist opp hele selv, også blir jeg litt uggen, føler meg grønn i trynet og skjønner ikke hvorfor jeg ikke bare kan stoppe i tide. Så vanskelig kan det jo ikke vær!? Men det er det, det er vanskelig. Men det letter litt på trykket når jeg overbeviser meg selv om at Daniel har spist halvparten.

Jeg kjenner følelsen halvveis ut i sjokoladeplata, jeg tenker at jeg har fått nok. Allerede før jeg har spist opp en plate hender det at jeg blir kvalm, men det er jo så godt. Bare en liten bit til trøster jeg meg selv med, og det blir en bit til. Men etter den biten, da bestemmer jeg meg for å pakke sjokoladen inn i papiret og legge den bort litt, akkurat som om det hjelper. Og en bit fører til en annen bit, og sånn går det til hele sjokoladen er borte. Og sånn går det stort sett hver lørdag, og noen ganger ender jeg opp som i kveld, uggen og kvalm.

Ugg ugg, nå ble jeg kvalm altså. Men neste lørdag, da skal begrense meg. Akkurat nå tror jeg på det selv, men halvveis ut i uka, da har jeg mistet den troa. Da har jeg sikkert så lyst på sjokolade at jeg mest sannsynligvis ikke har lært noen ting!

God natt og ugg ugg;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *