Jobbing i helgene går i grunn fint.

Jobbing i helgene går i grunn fint.

Da jeg var liten, ville jeg bli frisør eller bonde når jeg ble stor. Men jeg ble ingen av delene. Jeg fant i grunn aldri ut hva jeg ville bli, og vet det egentlig ikke enda. Men jeg tok fagbrev i omsorgsfag bare for å gjøre noe, og nå har jeg jobbet som det ganske så lenge når jeg tenker etter. Og at nattarbeid var noe for meg, det hadde jeg aldri trodd. Men jeg søkte på en stilling, og fikk den. Og når jeg føler jeg har verdens beste kollegaer, og har det ganske fleksibelt, da er det i grunn ikke så ille om jeg må jobbe helger innimellom.


Sjeldent stress og styr.

Jeg kan aldri huske jeg har stresset noe særlig med å få hjertene i barnehagen. Det gjør vi vel ikke noen av oss, siden Daniel aldri begynner før klokken ni. Jeg har hatt hjertene mine mye hjemme, fordi jeg har hatt den muligheten.

Hvis jeg har behov for å sove litt på dagen før jeg skal på vakt, så leverer jeg gulla ganske så sent. Noen ganger kommer jeg dinglende klokken elleve. Jeg ser det veldig klart nå, at jeg og hjertene har hatt mange fordeler med at jeg jobbet natt i så mange år. Selv om det til tider kan være beinhardt, så syns jeg det er verdt det.

Fordeler og ulemper med alt.

Jeg tror at det finnes fordeler og ulemper med alle jobber, sånn som det er med det meste her i livet. Men jeg har valgt å se det som er positivt med min jobb, selv om jeg til tider vurderer noe annet. Hvis jeg velger å finne på noe annet, så mister jeg de menneskene jeg trives så godt med. Og jeg ender kanskje opp med å jobbe mandag til fredag, og det er jeg heller ikke klar for. Jeg liker den fleksibiliteten jeg har, og den friheten til å nyte dagene når andre jobber. Den muligheten til å la hjertene sove til de våkner, og kanskje ha de hjemme om de ønsker, i alle fall de to minste som fortsatt kan det. Jeg kan sitte alene i stua og drikke kaffe om jeg vil, uten å gjøre noe som helst. Være helt alene, og nyte det.


Jobbing i helgene går stort sett greit.

Det er kanskje ikke det gøyeste jeg vet, men det går greit. Helgejobbing kommer jeg jo ikke utenom i mitt yrke, og sånn er det bare. Men til gjengjeld så har jeg mange andre fordeler, jeg har ofte langfri. Jeg kan bytte litt vakter, og vips så har jeg nesten ferie. Og når Daniel holder fortet her hjemme mens jeg sover, så går det i grunn ganske greit. Selv om han til tider kan virke ørlitegrann frynsete når jeg våkner. Og noen ganger kan det se ut som om tredje verdenskrig har startet, akkurat her i mitt hus.

Tar salto og mediterer.

Det er ikke så alltid lett å sove etter nattevakter, men jeg prøver alltid så godt jeg kan. Og etter litt salto og meditering så faller jeg ofte til ro. Men det er ikke alltid søvnen er av beste kvalitet. Men det skjer jo at jeg sover som en stein, og våkner forfjamset fordi jeg rett og slett har sovet så utrolig godt. Og det er nok den søvnen som får meg til å holde det gående slik som jeg gjør. Og for å være ærlig, så jeg klarer ikke helt å se for meg noe annet akkurat nå. Men kanskje om noen år, eller kanskje aldri. Fordi jeg trives så utrolig godt, og det har jo så mye å si.

Ha en fin kveld;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *