Noen ganger går ting til helvete

Noen ganger går ting til helvete.

Man har alltid et ønske om å lykkes. Det er vel felles for de oss alle. Ønske om å lykkes, ligger vel kanskje i menneskers natur. Men noen ganger, går det ikke helt slik vi hadde planlagt. Kanskje går det litt galt, noen ganger går det rett og slett til helvete.

Vi har sikkert godt av det.

Folk som har alt på stell og et liv som går på skinner, det har jeg liten tro på. For godt til å være sant tenker jeg da. Selv om det kan være helt forferdelig når ting går til helvete, så tror jeg allikevel det kan bringe noe godt med seg. Jeg tror vi kan lære av alt her i livet. Og hvis man reiser seg når man ligger nede, kan man jo ikke bli annet enn sterkere. Hvis man står i stormen selv med tårer i øynene, kraftløs og svak, så står mann jo uansett i stormen. Og noen ganger, må man bare akseptere at det ikke gikk den veien vi hadde håpet på.

Litt utfordringer har vi alle godt av. Nederlag bør vi alle få kjenne på. Selv om det føles kjipt, så har vi godt av det. Selv tror jeg vi vokser på nederlag, selv om det ikke føles slik akkurat i det nederlaget er et faktum. Men etter vi har fått det hele litt på avstand.

Lettere hvis man klarer å akseptere det.

Når vi innser at ting ikke går slik vi hadde ønsket, så kan vi dvele ved det og plage oss selv. Eller så kan vi gi litt bæng, og riste det av oss. Er det noe jeg har lært opp igjennom, så er det i alle fall og ikke dvele over nederlag. Det bringer aldri noe godt med seg. Når nederlaget er et faktum, så nytter det ikke å tenke så mye frem og tilbake. Aksepter at det går til helvete, og gå videre med lærdom og muligens et litt klokere hode. Fell gjerne noen tårer, men aldri plag deg selv.

Noen ganger så tror jeg man også kan se tilbake på ting, og kanskje tenke at det ikke var så galt at det ikke var godt for noe. Og man kan kan lykkes til de grader, selv med uendelige mange nederlag bak seg.

God natt og sov godt 😉



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *