Ti år med drømmemannen min

IMG 0793 1200x1200 - Ti år med drømmemannen min

Ti år med drømmemannen min.

Da jeg var yngre var det helt utenkelig for meg at jeg skulle holde ut i mange år med en person. Mulig det var fordi jeg var litt umoden, og ikke klar for det akkurat der og da. Eller så var kanskje ikke slike evigvarende forhold noe for meg!? Jeg var den typen som trivdes så utrolig godt alene, og tenkte alltid at det går som det går. Jeg kunne gjøre akkurat det som passet meg til enhver tid, og det passet meg veldig bra. Det var ingen andre å ta hensyn til enn meg selv, og det livet var i grunn ganske så fint.

Men noe skjedde, men jeg vet ikke helt hva.

Akkurat hva som skjedde med meg underveis, det vet jeg ikke. Jeg vet egentlig ikke om jeg noen gang ble klar for å gå inn i et forholdt. Men jeg gjorde det jo på et tidspunkt, kanskje tenkte jeg at det ikke kom til å vare. Kanskje var det noe med Daniel, som viste seg å være drømmemannen. Drømmemannen, fra der ingen kunne tru at nokon kunne bu.

Noen ganger er jeg fortsatt i dag litt usikker på om slike evigvarende forhold er noe for meg. Men det begynner jo å se ut som om jeg kanskje har endret meg litt. For ti år er jo en evighet, i alle fall for meg. Ikke er jeg helt sikker på om vi har vært i sammen i ti år en gang, kjekken selv sier jo åtte hvis noen spør. Men håper ikke det stemmer, med tanken på at vårt største hjerte er ni år snart. Da er det i alle fall noe jeg ikke har fått med meg på veien.

Kanskje klarer vi å jobbe oss igjennom ti år til?

Ti år med drømmemannen min, kanskje blir det ti år til. Er jo til tider beinhardt, og andre ganger helt fantastisk fint. Noen ganger elsker jeg at jeg elsker han, andre ganger hater jeg det. Men stort sett så har vi det bra, men noen ganger kan jeg kjenne at kommer til å få grått hår innen jeg har fylt førti. Noen dager kan jeg kjenne at det vokser ut grå hårstrå, det ene etter det andre.  Men innerst inne så vet jeg at det er verdt det, selv om jeg ikke alltid klarer å se det. Så at vi kommer oss igjennom ti år til, det er ikke helt utenkelig. Selv om jeg også i skrivende stund føler jeg ikke er skapt for evigvarende forhold, i alle fall ikke hver dag.

GOD KVELD 🙂

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *