Er vel strengt tatt meningen at en bil skal kjøres

Pmea1SNESC6tcofbkvHyA e1539457412492 1200x1600 - Er vel strengt tatt meningen at en bil skal kjøres

Er vel strengt tatt meningen at en bil skal kjøres?

Allerede da jeg var veldig ung var jeg fast bestemt på å få lappen så fort jeg fylte atten, og det gjorde jeg også. Jeg hadde ikke egen bil, men det gjorde jo ikke noe, for gamlingene hadde jo bil, og jeg kan ikke huske de noen gang sa nei til å låne meg den. Ikke engang hvis de trengte den selv, det  ordnet seg bestandig uansett. Var i grunn ikke så verst de to gilde menneskene som ga meg livet, de har i grunn vært ganske så greie opp igjennom.

Men etterhvert fikk vi en Toyota på deling, min søster og meg. Men det var ofte min søster som hadde den, og som vanlig, kjørte jeg rundt i bilen til gamlingene. Og det var jo i og for seg en god løsning det, i alle fall for meg.

Men etterhvert fikk jeg kjøpt meg en bil, en liten grønn polo. Jeg husker fortsatt hvor strålende fornøyd jeg var med det lille fremkomstmidlet mitt. Kan tenkes at gamlingene også var en smule fornøyde med å få ha bilen sin i fred, så lenge det varte.

For lenge varte det ikke, og fortsatt får de ikke ha bilen sin i fred. Men nå har de jo strengt tatt det fine gliset til pynt på utsiden av garasjen, med unntak av noen få kilometer hver fredag. Og en sjelden gang er den på litt lengre turer, kanskje helt til Arendal. Så jeg ser det litt som min plikt å få kjørt bilen litt skikkelig innimellom, den kan ikke bare stå der til pynt. Fordi det er vel strengt tatt meningen at en bil skal kjøres? Og da mener jeg ikke å rulle ned alle bakkene til Rema for så å kjøre hjem igjen, for det er jo det mamsen driver med når det kommer til bilkjøring.

Så når gamlingene nå har vært i Spania i snart tre uker, har vi passet på at bilen har holdt seg i gang. Men nå kommer de snart hjem, så nå skal den vel tilbake der den hører hjemme, til pynt på utsiden av garasjen. Men det er vel ikke lenge før vi har behov for å låne den igjen. For merkelig nok, selv om vi har to biler, så melder behovet seg innimellom. Og for å være ærlig, jeg er litt usikker på om man kan kalle bilen til Daniel for en bil?!

God lørdag med eller uten lånebil 😉

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *