Et par mørke bryn møter meg i gangen

IMG 0676 1200x1600 - Et par mørke bryn møter meg i gangen

Et par mørke bryn møter meg i gangen.

I dag fikk jeg ikke sove noe særlig godt etter nattevakt, så da var det egentlig like greit å stå opp. Men det som møter meg i gangen er et par mørke bryn, velstelte og fine. Men så ser jeg den blonde smukke mannen min, det er han, men bryna er ikke lenger kvite. Han har farget og nappet bryna, farget vipper og fikset håret. Alt så egentlig ganske bra ut, men de bryna, må innrømme at de første par timene så jeg bare de mørke bryna. Og når jeg snakket med han så så jeg ikke på noe annet, så mulig de var litt mørke ja, eller så var det bare uvant. Alt kler den smukke heter det jo, men jeg kan ikke si meg helt enig der.

Det er jo litt inn med kraftige bryn, kraftige og mørke. Spiller egentlig ingen rolle om den som eier bryna er kvit som en bløtkake og ellers har svært få mørke trekk, mørke bryn det skal de ha uansett.

Om det ser naturlig ut, det tror jeg spiller svært liten rolle.

Du har jo de som nøyer seg med et par tynne streker som nesten møtes på midten, sikkert lettere å få til, men ikke særlig fint. Men om det ene eller det andre er særlig fint, det kommer vel an på øyet som ser. Noen ganger når jeg ser mennesker med slike bryn så tenker jeg, «Hei, her kommer øyenbryna mine og meg». Personlig er jeg glad jeg ikke er overbegeistret, fordi det tar jo litt tid å få slike bryn på plass. Og ettersom jeg vet jeg ikke har så god tid, hadde det jo bare blitt verre enn verst.

Daniel ble jo spurt om å sitte modell, så det var ikke sånn at han gikk «all in» får å få seg bryna mange higer etter å få. Men jeg håper ikke det ga mersmak, at dette er noe han kunne tenke seg å fortsette med. Han kler liksom de buskete kvite bryna, det er liksom han. Men nå vet jeg jo aldri med han da, kanskje han kommer med pinsetten om noen uker og ber meg om å nappe. Da får jeg spør om jeg ikke heller kan nappe litt i løken, så har han vel glemt hva han egentlig spurte meg om med det samme.

Skjegget derimot, det får høysete prioritet her hjemme. Nå står han i garasjen og lager kam til skjegget. Der står han og blomster, med de flotteste bryna på Glastadheia.

Ha en god natt, med eller uten velstelte bryn!

 

her er også litt bilder fra dagens styling:P

IMG 0663 225x300 - Et par mørke bryn møter meg i gangenIMG 0664 225x300 - Et par mørke bryn møter meg i gangenIMG 0660 225x300 - Et par mørke bryn møter meg i gangenIMG 0661 225x300 - Et par mørke bryn møter meg i gangen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *