Når Daniel går «all in», da blir det saker.

Når Daniel går «all in», da blir det saker.

Noen ganger blir jeg litt overgitt, og det er ikke uten grunn. Når jeg kommer til et bad som ser ut som en slagmark, da drar jeg ikke akkurat på smilebåndet. Spesielt ikke når prinsen har sagt at jeg bare må slappe av, fordi han tar det. Han tar det ja, men når da lissom, før påske engang, eller kanskje før jul? Ikke lett å si, fordi det tar gjerne litt lang tid når han sier han skal «ta» det. Og det er ikke alltid man kan vente til hønsa får tenner, da kan resultatet bli lite koselig for å si det mildt.

Men nå vet jo jeg at prinsen kan vaske, så det skal ikke stå på det. Han svinger seg som en dame med vaskekluten, men bare når han føler for det. Og for tiden så tror jeg ikke han føler så ofte for å vaske, han føler vel heller litt på det at det er på tide med et glass eller to. Og jeg skjønner jo selvfølgelig at det er litt mer digg med en øl enn en date med vaskebøtta, men alt kan jo ikke være digg her i livet heller.

I dag kom jeg jaggu hjem til et rent bad, det var renere enn det har vært på lenge. Ble faktisk litt imponert, det var rengjort skikkelig grundig, ikke noe som var gjort i en fei. Skulle tro at min egen mor hadde vært her og vasket, og det sier litt om hvor rent det var. Prinsen har jammen gått «all in», og det så rett og slett fantastisk ut. Jeg ble litt varm om hjertet, og håpet i samme slengen at resten av huset stod for tur. Men det er kanskje litt for mye å håpe på, men vet han kan overraske, min lille sukkerklump med vaskebøtta på slep.

Men måten han vasker på er jo unik, tror ikke det er så mange som vasker slik. Men det kan da ikke spille noen rolle, så lenge resultatet er perfekt! Jeg er strålende fornøyd, og skal i alle fall ikke klage.

Jeg ser at prinsen har tatt til seg tipset mitt om å blende inn treningen i hverdagen, det er vel og bra.

Men ser at kjernemuskulaturen uteble, så her er det litt å jobbe med. En ølvom uten kjernemuskulatur er som en mann uten selvironi, helt ubrukelig. Så regner med han er på saken, om en måned eller to. Da kan han prøve øvelsene til Jørgine, som er ganske så ålreite, men da kanskje med stil.

Her er en liten filmsnutt av hvordan min mann vasker bad på Daniel sin måte:) Kanskje ikke den raskeste måten, men det blir jo reint. Det blir jo forsåvidt han også, der han ligger og gnikker seg i en blanding av ajax og klorin:P 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *