Så var jeg hjemme igjen hos mine hjerter

Så var jeg hjemme igjen hos mine hjerter.

I går kom vi hjem fra Spania, etter en alle tiders tur. En tur jeg sent vil glemme, jeg tror heller ikke de to andre kommer til å glemme den så fort. Og heldigvis allerede i august skal vi tilbake, men da med hele bataljonen.

Men etter en tur uten mann og barn så er det jammen godt å komme hjem igjen. Og det er spesielt godt å komme hjem til noen når du merker at de har savnet deg, det er en fantastisk god følelse.

Men da jeg kom hjem igjen i går kveld skjønte jeg atter en gang hvem som holder styr på kåken her, og det er nok ikke Daniel. Jeg lurer litt på om han tror det er pant på tomme melkekartonger, fordi jeg fant ikke mindre enn fire kartonger som var tomme, ikke på benken men i kjøleskapet. Ikke nok med at han skal spare på tomme melkekartonger, men han skal holde de kalde også. På vaskerommet hadde det vært en aldri så liten syklon på gang, det var nesten ikke mulig å komme seg inn der engang. Oppe på badet var det et salig kaos av klær, leker, sko og diverse andre ting som egentlig ikke hører hjemme på et bad. Så den dagligdagse ryddingen er nok mitt ansvar, enten jeg liker det eller ikke. Men hva finner man seg vel ikke i når man har funnet seg et skikkelig støkke av et mannfolk?

Men så har jo dette støkke et nydelig og velstelt skjegg, så jeg har jo full forståelse for at kanskje rydding og slikt må vike når skjegget skal stelles. Så lenge skjegget er flott, da er vel allting flott?

Men uansett om det så ut som om en barnehage hadde vært alene i huset her så var det deilig å komme hjem, uten tvil. Det var godt å nusse og kose de små hjertene mine igjen, og det store også så klart. Det var godt å kjenne det massive, stikkende og velstelte skjegget igjen.

Borte bra men hjemme best, det må jeg jo si meg enig i. Men det er jammen godt å komme seg bort litt innimellom, det tror jeg alle har godt av. Men allerede nå så gleder jeg meg til neste tur, det tror jeg prinsen også gjør. Da slipper han og være hjemme å holde styr på huset, fordi det kan jo virkelig være en utfordring. Spesielt om man skal passe hus, barn og skjegg samtidig. Det er nærmest umulig.

Ha en god kveld <3

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *