Der sitter han så stram og kjekk

DSC 1358 1200x803 - Der sitter han så stram og kjekk

Der sitter han så stram og kjekk.

Ja hunken min han er både stram og kjekk, stram i maska og kjekk på håret. Han er et syn der han sitter, han lever seg inn i et spill han digger noe helt sykt, pang pang pang for alle penga. Han har sagt tusen ganger at jeg bare må prøve det, fordi jeg kommer til å digge det. Men nei Daniel, jeg kommer ikke til å digge det, jeg kommer aldri til å digge pang pang pang. Aldri i livet! Kanskje jeg digget Mario og Luigi en gang i tiden, men det er ikke i nærheten av det spillet du prøver å lokke meg til å spille.

Men jeg kan jo se på deg mens du spiller, det kan jammen meg være underholdning i seg selv. Der sitter du så stram og kjekk, lever deg så inn i jakten at du ikke engang merker at jeg er her. Du sier at du koser deg og slapper av med å spille, men ære være deg for å slappe av til pang pang pang og atter pang. Jeg tror jeg ville blitt mer stresset enn avslappet, men så er vi jo svært forskjellige på det området. Og du lille venn, vær heller glad for at jeg ikke liker det. Det må være deilig å ha noe som bare er ditt, noe du kan kose deg med uten at jeg egentlig aner hva det dreier seg om. Jeg har bare skjønt at du digger det, og det er bra å ha noe å digge. Jeg digger deg og du digger pang pang pang.

Helvete, det kan du si. Jeg skjønner jo at det går til helvete noen ganger, men husk at det er et spill. Pang pang pang, ikke bry deg om det. Du har det i deg lille venn, bare peis på.

Men en ting er jeg usedvanlig glad for når du først har disse spillene, og det er at du aldri hadde tillatt dine tre hjerter å spille de. Det er en grunn til at det er aldersgrenser på slike spill, men dessverre så er det svært mange foreldre som ikke har skjønt det. Jeg syns faktisk at det er hårreisende når jeg ser hvordan disse spillene er. At det er skadelig for barn å spille slike spill, det er det vel ingen tvil om. Det finnes så mye annet som ikke går ut på å drepe, spill som er litt mer barnevennlige.

Men det er jo klart at hvis barn vil spille drepespill, da går det kanskje ikke an å si nei?!! Det er jo bare et spill!? Og grenser, det er jo på ingen måte nødvendig i dag!? Spill og drep i vei!

Du sitter der så stram og kjekk, og du er voksen kjære. Du har passert atten år, så bare spill i vei. Men etter at du er ferdig med å spille, kan du være så grei å gå ut med søpla. Eller kan den kanskje vente til i morgen? Er jo ikke så viktig bare du får tatt skurken! Pang pang pang!

Ha en god natt;)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *