En tannbørste eller to på avveie

IMG 1049 169x300 - En tannbørste eller to på avveieEn tannbørste eller to på avveie.

Morgenen her i huset er stort sett en smule hektiske, og det er lite rom for å lete etter ting som det burde være unødvendig å lete etter. Men her ligger stort sett ingenting der det skal ligge, jeg kan ikke skjønne at det er mulig engang.

Og på morgenen i dag var det kun min og minsten sin tannbørste som var å finne, de andre var sporløst forsvunnet. Jeg har til og med kjøpt dobbelt sett, slik at vi hadde tannbørster både oppe og nede.  Men på et eller annet merkelig vis forsvinner de, og noen ganger følger tannkremen med. Noen ganger forsvinner de langt og kommer aldri tilbake, andre ganger dukker de opp på de mest utenkelige stedene.

Men nå gidder jeg ikke å kjøpe så mange flere tannbørster, de forsvinner jo uansett om vi har dobbelt eller trippelt sett. Jeg har ikke tall på hvor mange tannbørster jeg har kjøpt, men det er jammen ikke få. Så i dag bestemte jeg meg for å kjøpe tre tannbørster, feste de fast slik at det ikke er mulig å ta de med seg. Med den gjengen som bor her i huset så må de nok tjores fast med kjetting, men jeg gjør et forsøk med tau først for å se om det hjelper.

Så nå har de eldste hjertene og prinsen hver sin tannbørste som henger fast, så er det bare å håpe på at forsøket lykkes.

Men jeg kan i grunn allerede se for meg Daniel om morgenen når han har dårlig tid, da tror jeg fort tauet kan ryke og planen min går rett i dass. Men da får jeg heller prøve kjetting, den tid den sorg. Jeg har i alle fall bestemt meg, jeg må stoppe denne tannbørsteutvandringen, de hører til på badet og ikke alle andre finurlige plasser.

Hjertene syntes det var en alletiders god ide, og hvis jeg ikke tar feil så var det nok også det Daniel også uttrykte. Jeg tror han er lei av at tannbørstene hans stadig vekk får bein å gå på, selv om jeg er sikker på at de beina, de tilhører han selv og ingen andre.

Men tennene må jo pusses uansett, så får vi se hvordan det går med dette forsøket mitt. Jeg har kanskje litt god tro og store sko nå, men vi får nå se.

God natt!;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *