Det er mange ting som er kjekt, når det fungerer

IMG 20160802 210703 1200x1200 - Det er mange ting som er kjekt, når det fungerer

Det er mange ting som er kjekt når det fungerer.

Noen ting er jeg svært begeistret for, men bare når det fungerer som det skal. Og det er jo ikke alltid det gjør. Og når det kommer til ting som mobiltelefoner, data og andre tekniske duppeditter så kan jeg vel sammenlignes med de som har grått hår og rullator. Veldig ofte så skjønner jeg ikke bæret, og da trykker jeg på alt som kan trykkes på og håper på det beste.

Tro det eller ei, ofte så hjelper det å trykke på alt, det løser seg på en måte stort sett. Så det er en metode jeg har blitt stor fan av oppigjennom årene, en metode for de som overhodet ikke har peiling. Men det kan jo så klart gå skikkelig galt, og det har jeg jo også erfart. Men da bruker Daniel å rydde opp, og hver gang rister han like overgitt på hodet. Tror egentlig ikke han liker metoden min så godt.

Kjekken sjøl han prøver iherdig å få meg til å bli litt mer teknisk, og det funker i grunn ganske så bra. Men det er bare den lille tiden det tar før jeg har glemt hele greia, og da er jeg jo tilbake der jeg startet. Og jeg er raskt tilbake til min gamle metode, trykker på alt som finnes og satser på en rask løsning. Og siden jeg er Daniel sin prinsesse så blir han så klart aldri sur på meg!? Egentlig så tror jeg han ser på det som en håpløs oppgave å lære meg noe som helst på det område. Jeg tror ikke det er på grunn av de tekniske ferdighetene at han elsker meg, men heller fordi jeg er den mest fantastiske personen han vet om!?

Jeg blir skikkelig sur når dataer, mobiltelefoner, kameraer og diverse ikke fungerer som jeg vil, men tydeligvis ikke sur nok til å sette meg ordentlig inn i det. For så fort det er i orden igjen så har jeg glemt hvor sur og irritert jeg har vært, og det er vel kanskje vel og bra?

Det er mange ting som er kjekt, når det fungerer!

Jeg er stor fan av at passord blir lagret på forskjellige nettsteder jeg har passord til. Men når jeg plutselig må skrive inn passord selv og ikke har snøring eller kan huske hva det er, da er jeg ikke like stor fan av det lenger. Og mens jeg prøver å finne det rette passordet river jeg meg i håret, og pulsen den går fra hvilepuls til makspuls ganske så raskt. Det er så ergerlig, og ofte planlegger jeg i øyeblikket å skrive passordene ned. Men når jeg har fått tilbakestilt passordene og alt løser seg, da er jeg hundre og ti prosent sikker på at jeg ikke trenger det. For jeg er helt sikker på at denne gangen, så glemmer jeg det ikke.

Men selv om jeg er litt treg i nøtta når det kommer til tekniske duppeditter og ikke akkurat en rev på å huske passord, så løser det seg alltid. Jeg har jo alltid sagt at selv om man egentlig ikke har peiling på ting, så skader det ikke å prøve, og det er jo akkurat det jeg gjør. Og selv om det går rett vest noen ganger, så er det bare noen få ganger av mange.

Ha en teknisk brun dag:)

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *